אתר פיצות המשודרג עולה לאויר! ...... בהרצה (-: ....
פיצה כשרה לפסח
מתכון להכנת פיצה כשר...
פיצה ביתית
מתכון לפיצה בטעם בית...
רוטב פיצה איכותי
מתכון לרוטב פיצה, לה...
מלאווח פיצה
מתכון טוב להכנת פיצה...
בצק כשר לפסח
בצק מעולה כשר לפסח ו...




דרך קלה, מהירה וטובה להכנת בצד לפיצה והפיצה עצמה!

מצרכים:

20 גר' שמרים טריים

 

1 כוס מים קרים

 

1/3 כוס מים פושרים

 

2 כפיות סוכר

 

400 גר' קמח

 

1 כפית מלח

 

3 כפות שמן זית

אופן הכנה:

1. מפוררים את השמרים במים פושרים עם הסוכר. מערבבים עד להמסת השמרים ומשהים את הכלי מכוסה כ10 דקות.

2. שמים בקערה את הקמח והמלח, מוסיפים שמן זית ואת השמרים שהכנו. יש להוסיף בהדרגה את המים וללוש עד לקבלת בצק.

3. מניחים את הבצק בקערה משומנת, מכסים במגבת לחה ומחכים עד לתפיחה כפולה של הבצק

4. לשים שוב את הבצק ומוציאים ממנו את האוויר. מחכים להתפחה נוספת של 30 דקות.

5. מוציאים שוב את האוויר ומעבירים מכוסה להתפחה במקרר לשעה נוספת.

6. מחלקים את הבצק לכדורים על פי מספר הפיצות שרוצים להכין

7. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.

8. מרדדים את הבדק על משטח אפיה, באיזה צורה שרוצים.

9. מורחים רוטב עגבניות גבינת מוצרלה ותוספות שאוהבים ואופים כ15 דקות, עד שהפיצה מזהיבה ותחתית הבצק אפויה.

 

בתאבון!