פיצה משלוחים - כל הפיצריות בישראל
בצק פוקצה
מתכון מצויין להכנת ב...
פיצה נודלס
מתכון פיצה מעולה עם ...
פיצה יוונית
פיצה בסגנון יווני עם...
רוטב פיצה משובח
רוטב עגבניות לפיצה ק...
בורקס פיצה מעולים
מתכון מצויין לבורקס ...




דרך קלה, מהירה וטובה להכנת בצד לפיצה והפיצה עצמה!

מצרכים:

20 גר' שמרים טריים

 

1 כוס מים קרים

 

1/3 כוס מים פושרים

 

2 כפיות סוכר

 

400 גר' קמח

 

1 כפית מלח

 

3 כפות שמן זית

אופן הכנה:

1. מפוררים את השמרים במים פושרים עם הסוכר. מערבבים עד להמסת השמרים ומשהים את הכלי מכוסה כ10 דקות.

2. שמים בקערה את הקמח והמלח, מוסיפים שמן זית ואת השמרים שהכנו. יש להוסיף בהדרגה את המים וללוש עד לקבלת בצק.

3. מניחים את הבצק בקערה משומנת, מכסים במגבת לחה ומחכים עד לתפיחה כפולה של הבצק

4. לשים שוב את הבצק ומוציאים ממנו את האוויר. מחכים להתפחה נוספת של 30 דקות.

5. מוציאים שוב את האוויר ומעבירים מכוסה להתפחה במקרר לשעה נוספת.

6. מחלקים את הבצק לכדורים על פי מספר הפיצות שרוצים להכין

7. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.

8. מרדדים את הבדק על משטח אפיה, באיזה צורה שרוצים.

9. מורחים רוטב עגבניות גבינת מוצרלה ותוספות שאוהבים ואופים כ15 דקות, עד שהפיצה מזהיבה ותחתית הבצק אפויה.

 

בתאבון!