פיצה משלוחים - כל הפיצריות בישראל
פיצה טבעונית
מתכון מצויין להכנת פ...
פיצה מחיטה מלאה
למה להשתמש בקמח לבן ...
פיצה ללא גלוטן
פיצה מעולה וקלה להכנ...
מיני פיצות
הכינו פיצות קטנות לנ...
פיצה על פיתה
מתים לפיצה ואין כוח ...




דרך קלה, מהירה וטובה להכנת בצד לפיצה והפיצה עצמה!

מצרכים:

20 גר' שמרים טריים

 

1 כוס מים קרים

 

1/3 כוס מים פושרים

 

2 כפיות סוכר

 

400 גר' קמח

 

1 כפית מלח

 

3 כפות שמן זית

אופן הכנה:

1. מפוררים את השמרים במים פושרים עם הסוכר. מערבבים עד להמסת השמרים ומשהים את הכלי מכוסה כ10 דקות.

2. שמים בקערה את הקמח והמלח, מוסיפים שמן זית ואת השמרים שהכנו. יש להוסיף בהדרגה את המים וללוש עד לקבלת בצק.

3. מניחים את הבצק בקערה משומנת, מכסים במגבת לחה ומחכים עד לתפיחה כפולה של הבצק

4. לשים שוב את הבצק ומוציאים ממנו את האוויר. מחכים להתפחה נוספת של 30 דקות.

5. מוציאים שוב את האוויר ומעבירים מכוסה להתפחה במקרר לשעה נוספת.

6. מחלקים את הבצק לכדורים על פי מספר הפיצות שרוצים להכין

7. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.

8. מרדדים את הבדק על משטח אפיה, באיזה צורה שרוצים.

9. מורחים רוטב עגבניות גבינת מוצרלה ותוספות שאוהבים ואופים כ15 דקות, עד שהפיצה מזהיבה ותחתית הבצק אפויה.

 

בתאבון!