פיצה משלוחים - כל הפיצריות בישראל
פיצה יוונית
פיצה בסגנון יווני עם...
רוטב פיצה איכותי
מתכון לרוטב פיצה, לה...
פיצה מעולה
פיצה ביתית מעולה עם ...
רוטב פיצה פשוט
רוטב פיצה פשוט וקל ל...
סמבוסק פיצה
הכנת בצק לסמבוסק פיצ...




הכנת בצק לסמבוסק פיצה ומלית מושלמת להכנה קלה ומהירה

חומרים:
בצק:
1 ק"ג קמח
1 שמרית
3/4 מרגרינה
ביצה אחת מקושקשת
2 כוסות מים פושרים

מלית:
גבינת מוצרלה מפוררת
עגבניה חתוכה דק
זיתים
רוטב פיצה
מלח ופלפל
ניתן להוסיף אורגנו
בצל קצוץ דק

אופן הכנה:
נתחיל במלית...

  1. נטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה
  2. נוסיף את העגניות ורוטב הפיצה ונבשל כ-5 דקות נוספות
  3. נוסיף מלח ופלפל ואורגנו לפי הטעם
  4. נוריד מהאש וניתן לרוטב להצטנן - ניתן להכניס למקרר כמה דקות
  5. לאחר שהרוטב התקרר יש להוסיף את גבינת המוצרלה

נעבור לבצק...

  1. יש להכניס את הקמח לקערה גדולה
  2. לאחר מכן יש להוסיף את השמרים ואת המרגרינה
  3. יש להוסיף מים בהדרגה ותוך כדי ללוש את הבצק - ניתן להשתמש במיקסר
  4. לתת לבצק לתפוח כשעה
  5. יש לרדד את הצדק ולעשות צורות של עיגולים לא גדולים מדי  (ניתן להשתמש בכוס גדולה או קערה קטנה)
  6. יש להכניס את המלית במרכז העיגול
  7. למרוח מהביצה המקושקשת בדפנות העיגול ולהדק בעדינות

    עכשיו ישנן 2 אופציות טיגון ואפיה:
    - במידה ונאפה את הבצק נבריש אותו עם ביצה ונאפה 25 דקות לערך
    - במידה ונטגן נכניס למחבת עם שמן ונטגן עד להזהבה

    ! - זכרו - בשני המקרים יש לחורר עם מזלג את הבצק מעט

    בתאבון!!