פיצה משלוחים - כל הפיצריות בישראל
פיצה כמו האט
מתכון לפיצה מעולה עם...
פיצה טבעונית
מתכון מצויין להכנת פ...
פיצה גבינות ועגבניות מיובשות
פיצה מדהימה במינימום...
פיצה דיאטטית
פיצה עשירה בסידן, דל...
פיצה מחיטה מלאה
למה להשתמש בקמח לבן ...




למה לטוס לאיטליה כשהפיצה מגיע אליכם?

בצק: 

 3.5 כוסות קמח לבן 

 25 גר' שמרים (שמרית) 

 1 כוס מים פושרים 

 3 כפות שמן זית 

 1 כפית מלח 

 2 כפיות סוכר

 

 מלית: 

 רוטב עגבניות טריות, מסונן 

 עשבי תיבול לבחירה 

 שיני שום כתושות 

 מעט שמן זית 

 פלפל שחור טחון טרי 

מלח 

 גבינה מגוררת (פרמזן, מוצרלה, קשקבל)

 ירקות קצוצים (בצל, עגבניות, טונה, פלפלים קלויים, בטטה, תירס וכדומה)

 

 אופו הכנה: 

 1. שמים את הקמח בקערה גדולה ויוצרים גומה במרכזו. מוסיפים את כל המרכיבים   פרט למלח ומים. לאחר מכן מוסיפים קמח ומים בהדרגה. 

מוסיפים את המלח ולשים את העיסה ביד במשך 10 דקות לפחות או במיקסר. מתפיחים את הבצק כשעה וחצי או עד הכפלת הנפח.

  2.מרדדים את הבצד בתבנית אפיה מלבנית או עגולה גדולה. 

 3. לאחר ששיטחנו את הבצק, מניחים עליו את רוטב העגבניות ואת הגבינה המגוררת ומפזרים מעל  הגבינות את הירקות הקצוצים.

4. אופים בחום בינוני (180 מעלות) כחצי שעה.