פיצה משלוחים - כל הפיצריות בישראל
מיני פיצות
הכינו פיצות קטנות לנ...
פיצה דיאטטית
פיצה עשירה בסידן, דל...
בצק כשר לפסח
בצק מעולה כשר לפסח ו...
בצק פיצה איכותי
בצק לפיצה - מתכון מה...
פיצה מחיטה מלאה
למה להשתמש בקמח לבן ...




מתכון מצויין להכנת פיצה טבעונית! ללא גבינה ובמהירות.

מצרכים:

 

3.5 כוסות קמח

 

50 גרם שמרים

 

1.5 כוס מים פושרים

 

3 כפיות מלח

 

2 כפות שמן זית

 

1-2 שיני שום קצוצות דק.

 

רסק עגבניות

 

עגבניות חתוכות

 

בצל

 

אורגנו

 

ירקות לפי בחירה אישית

 

אופן הכנה:

 

1. מפוררים את השמרים בתוך קערה עם מים פושרים ומערבבים עד לתמיסה אחידה

 

2. בקערה נפרדת מכניסים את הקמח, המלח, שמן הזית וטיפה סוכר.

 

3. שופכים את השמרים בהדרגה לקערה עם הקמח ולשים עד לקבלת בצד אחיד.

 

4. מניחים את הבצק בצד עם כיסוי לתפוח כשעה.

 

5. את הבצל מטגנים במחבת עם קצת שמן עד שהוא מקבל צבע זהוב.

 

6. מוסיפים את העגבניות הקצוצות, את רסק העגניות ושיני השום הקצוצות. מערבבים מעט ומורידים מהאש.

 

7. מרדדים את הבצק לתוך תבנית משומנת ומוסיפים מעל את התערובות מהמחבת.

 

8. מוסיפים ירקות לפי בחירה ובתפזורת ומכניסים לתנור לחום של כ-220 מעלות למשך כ-15 עד 20 דקות.

 

בתאבון!